DEPREM PSİKOSOSYAL DESTEK SEMİNERİ

15.03.2023 199

Ülkece zor zamanlardan geçtğimiz bu dönemde okula dönüş sürecimiz 13 Mart Pazartesi günü başladı.  Milli Eğitim Bakanlığı tarafından psikososyal destek eylem planı başlatıldı. Bu plan kapsamında 17 Mart Cuma günü tüm velilerimize okulumuzda Deprem ile ilgili bilgilendirme semineri okul psikolojik danışmanımız tarafından yapılacaktır. Depremin yetişkinler ve çocuklar üzerindeki etkileri, travma ve travma belirtileri, çocuklarımıza ve kendimize nasıl yardımcı olabiliriz, bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatabilmek için neler yapmalıyız? Bu konular ve daha fazlası hakkında merak ettikleriniz için Cuma günü seminerimize tüm velilerimizi bekliyoruz. Seminer Sam Ortaokulu Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştirilecektir. Görüşmek üzere.