Sam Ortaokulu

Vizyon: Milli kültürün, bilimin ve sanatın ışığında; değişen yakın ve uzak çevrenin taleplerini karşılayacak katma değeri yüksek yaratıcı, dönüştürücü uzmanlar yetiştirmek. Bölgemizde, ülkemizde ve dünyada fark yaratmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşadığı hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, bilginin gücünü kavramış ve bilgiyi kullanabilen, sorumluluk sahibi, çağdaş gelişmelere açık, demokratik, kendini yenileyebilen, üretken öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar: 1.2011 Yılı Mehmet Akif Ersoy Şiirlerini Güzel Okuma Yarışması İl Birinciliği 2.2012 Yılı Bu Benim Eserim Projesi Matematik Türkiye Birinciliği

Saatler: Sabahçı Devre Başlama 06:50 Bitiş 12:30 Öğlen Başlama 12:50 Bitiş 17:40
Isınma: Kalorifer - Doğalgaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://samortaokulu.meb.k12.tr

Adres - SAM MAH. 66028 SK. NO 2 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Öğretim Şekli :İkili Öğretim (Ortaokul : Sabahçı - İlkokul : Öğlenci)

Adres - SAM MAH. 66028 SK. NO 2 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Ulaşım Dolmuş ve belediye otobüsü. Öğretmen arkadaşlar kendi araçlarıyla gidiş geliş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 8 km